Tələb olunan meyarlar:
- 20 – 30 yaş aralığı;
- Ən azı 1 il təcrübə;
- Dissiplinli və məsuliyyətli;
Vəzifə öhdəlikləri.
- Barmen ona təyin olunmuş iş müddəti ərzində müştərilər üçün restoranın xidmət standartlarına müvafiq olaraq nəzakətli və peşəkar formada içki, həmçinin qida hazırlanması və xidmət edilməsi üçün məsuliyət daşıyır.
- Xidmətlərin ardıcıllığı standartlarına uyğun olaraq qida və içkilərlə müştərilərə cəld və nəzakətli qaydada xidmət etmək
- Autletin təmiz, səliqəli və müştəriləri qəbul etmək üçün hazır olmasını təmin etmək
- Autletdə təklif edilən xüsusi qida və içkilərin, həmçinin az satılan məhsulların reklam edilməsi və daha yaxşı satılmasını təmin etmək. Menyuda əks olunmuş qida və içkilər barəsində hərtərəfli biliyə sahib olmaq, qida və içki kombinasiyları və daha gəlirli alternativləri məsləhət verə bilmək bacarığı
- Yeni kokteyllər hazırlaya bilmə bacarığı
- Kokteyl və mokteyl barəsində ətraflı biliyə sahib olmaq
- Barın təmizliyinin təmin edilməsi
- Zəhərlənmiş fərdlərə görülən tədbirlər barəsində ətraflı biliyə sahib olmaq
- Bar müştərilərinin sifarişlərinin cəld və nəzakətlə yerinə yetirilməsinı təmin etmək
- İçkilərin gözoxşayan dekorasiya ilə təqdim edilməsini təmin etmək
- Menyuda sadalanan bütün qida və içkilərin tərkibi və qiymətləri barədə məlumatı olmaq
- Vəzifəsinə uyğun formanı geyinmək və adı əks olunan döş nişanını daşımaq