Restoranın daxili qaydaları və standartları əsasında vəzifəsini yerinə yetirmək;
Restoranda, işçi yeməkxanasında və mətbəxdə çirklənmiş bütün növ ləvazimatların vaxtında və təmiz yuyulmasına görə cavabdeh olan şəxsdir.
Bu vəzifədə işləyən şəxs öz iş növbəsi vaxtı restoran ziyarətçilərinə yemək və içkilərin nəzakətlə, peşəkarcasına, mehmanxanada qəbul edilmiş xidmət standartlarına uyğun tərzdə təqdim edilməsi üçün məsuliyyət daşıyır.
Təyin olunmuş iş müddəti ərzində müştərilər üçün restoranın xidmət standartlarına müvafiq olaraq nəzakətli və peşəkar formada içki, həmçinin qida hazırlanması və xidmət edilməsi üçün məsuliyət daşıyır.