Karyera

Baş aşbaz

Tələb olunan meyarlar:
-Böyük restoranlarda ən azı 10 il (baş aşbaz kimi 3 il) təcrübə;
- 28 – 55 yaş aralığı;
- Müvafiq təhsilin olması üstünlükdür;

Vəzifələri və öhdəlikləri

- Restoranın daxili qaydaları və standartları əsasında vəzifəsini yerinə yetirmək;
- Restoranın standartları çərçivəsində hərəkət etmək;
- Restoranın strategiyasını heyətə bildirmək;
- Səliqəli geyim, fərdi görünüş və gigiyena barədə restoran standartları ilə uyğunlaşmaq;
- Restoranın müdiri ilə yaxşı ünsiyyət içərisində çalışmaq;
- Mətbəxə bağlı büdcə işlərində, mühasiblik və bu işlə bağlı şəxslərlə əməkdaşlıq içərisində olmaq;
- Restoran müdiri  ilə heyət arasında ünsiyyəti təmin etmək;
- Şirkət standartları əsasında yemək məhsullarının alışı, anbara qoyulması və çıxarılması işində məsul olmaq;
- Heyətin iş proqramlarını hazırlamaq;
- Restoranın hər an doluluq nisbətini nəzarət edib hazırlığını bu istiqamətdə etmək;
- Satın alınan məhsulların idarəsini etmək;
- Mətbəx anbarındakı məhsulları restoran standartlarına uyğun səviyyədə saxlanmasını təmin etmək;
- Menyular hazırlamaq, planlamaq, tətbiq etmək və reseptləri hazırlamaq və bu işdə restoran müdiri ilə müzakirələr etmək;
- Satınalma şefi və xərc yoxlama ilə davamlı ünsiyyət halında olmaq, məhsul qiymətlərini izləmək və bu istiqamətdə menyular hazırlamaq;
- Mətbəxdə istifadə edilən bütün avadanlıq və alətlərin uyğun şəkildə istifadə edilməsini təmin etmək və bu istiqamətdə heyətə təlim vermək;
- Öz komandası ilə davamlı yığıncaqlar etmək;
- Bölməsi ilə əlaqədar təmir ehtiyaclarının təsbiti və tətbiqi mövzusunda texniki xidmət və restoran müdiri ilə koordinasiya içərisində olmaq;
- Hazırlanan məhsulların xidmət saatından əvvəl bufetə yerləşdirilməsini, bufet dizaynı və bufet məzmununa görə displeylər edilməsini təmin etmək;
- Mühasibliyin etmiş olduğu həftəlik və aylıq saymalarına qatılmaq;
- Həftəlik xərclərə nəzarət etmək və lazım olarsa, növbəti həftə ilə əlaqədar tədbirlər görmək;
- Heyətin yeməklərinin ləzzətinə və xidmətinə nəzarət etmək;
- Mətbəxdə istifadə edilən bütün dondurucuların soyuq otaq və soyuducuların təmizlik, gigiyena və sanitariya qaydalarına əməl edilməsini təmin etmək;
- Məhsulların saxlanmasında, hazırlığında və tərtibatında minimum israfı əsas götürmək;
- Heyətin məlumatlılıq səviyyəsini  izləmək, lazımlı görüldüyündə müdirə  məlumat verərək yeni ştatlara işçi alınmasını tövsiyə etmək;
- Mətbəxdə əməl edilməsi lazım olan yanğın və ümumi təhlükəsizlik mövzularından heyətin məlumatı olmasını təmin etmək.

 

Haqqımızda

Qoc Ət ilk olaraq 1997-ci ildə Bakının Çapayev küçəsində, daha sonra sırayla Nizami, Elimlər, Azadliq, Nərimanov, Badamdar, Lökbatan və nəhayət 2020-ci ildə də Azərbaycanda ilk olaraq böyük bir qürurla Şuşada 7-ci şöbəsini açmışdır. Bütün şöbələrdə müştərilər arzu edərlərsə 100-dən çox çeşid məhsuldan ibarət bu delikatesləri, bir gün əvvəldən sifariş etməklə təzə olaraq bütün restoranlardan birinci əldən ala bilərlər.

Ardını oxu...

Baş ofisimiz

Bakı şəhəri, Binəqədi rayonu Cəfər Xəndan 36A

1675

info@qocet.az

Menyumuz:

Online sifaris: