Karyera

Fırınçı

 Tələb olunan meyarıar:
- 20 – 45 yaş aralığı;
- Ən azı 1 il təcrübə;
- Məsuliyyətli və dissipıinə uyğunluq

Vəzifələri və öhdəlikləri
 
  - Fiziki cəhətdən sağlam olmalıdır.
  - Müəssisə tərəfindən günün müxtəlif zamanlarında müxtəlif növ servis üsulları ilə təklif olunan yeməklərin yanında təqdim olunan çörəklərin (müxtəlif tərkibli kiçik çörəklərin və s.) bişirilib hazırlanmasına görə cavabdehdir.
  - İş vəzifəsini yerinə yetirdiyi ərazinin təmizliyinə görə məsuliyyət daşıyır.
  - Müəssisə tərəfindən tətbiq olunan uniforma-geyim qaydalarına ciddi riayət etməli və tabeliyində olan işçilərin də buna əməl etmələrini təmin etməlidir.
  - Şəxsi sanitar-gigiyena qaydalarına ciddi əməl etməlidir.
  - İş növbəsinə vaxtında gəlməlidir.
  - İstifadə etdiyi ləvazimatların keyfiyyətli olmasına nəzarət etməlidir.
  - Daima yeni-yeni çörək məhsullarının, pidə və lahmacunların  hazırlanmasına və onların qonaqlar tərəfindən hansı qaydada rəğbət qazanmasını təqib etməlidir.
  - Hər hansı bir çatışmazlıq olduğu zaman bu barədə baş aşbaza və ya restoran menecerinə, onun köməkçilərinə məlumat verməlidir.
  - İstifadə etdiyi bütün elektrik və digər ləvazimatların işlək vəziyyətdə saxlanmasına qarşı cavabdehlik daşımalıdır.
  - Müəssisə tərəfindən tələb olunan təhlükəsizlik qaydalarına ciddi əməl etməlidir.
 

Haqqımızda

Qoc Ət ilk olaraq 1997-ci ildə Bakının Çapayev küçəsində, daha sonra sırayla Nizami, Elimlər, Azadliq, Nərimanov, Badamdar, Lökbatan və nəhayət 2020-ci ildə də Azərbaycanda ilk olaraq böyük bir qürurla Şuşada 7-ci şöbəsini açmışdır. Bütün şöbələrdə müştərilər arzu edərlərsə 100-dən çox çeşid məhsuldan ibarət bu delikatesləri, bir gün əvvəldən sifariş etməklə təzə olaraq bütün restoranlardan birinci əldən ala bilərlər.

Ardını oxu...

Baş ofisimiz

Bakı şəhəri, Binəqədi rayonu Cəfər Xəndan 36A

1675

info@qocet.az

Menyumuz:

Online sifaris: