Karyera

Baş aşbaz

Restoranın daxili qaydaları və standartları əsasında vəzifəsini yerinə yetirmək;

Qabyuyan

Restoranda, işçi yeməkxanasında və mətbəxdə çirklənmiş bütün növ ləvazimatların vaxtında və təmiz yuyulmasına görə cavabdeh olan şəxsdir.

Ofisiant

Bu vəzifədə işləyən şəxs öz iş növbəsi vaxtı restoran ziyarətçilərinə yemək və içkilərin nəzakətlə, peşəkarcasına, mehmanxanada qəbul edilmiş xidmət standartlarına uyğun tərzdə təqdim edilməsi üçün məsuliyyət daşıyır.

Barmen

Təyin olunmuş iş müddəti ərzində müştərilər üçün restoranın xidmət standartlarına müvafiq olaraq nəzakətli və peşəkar formada içki, həmçinin qida hazırlanması və xidmət edilməsi üçün məsuliyət daşıyır.

Haqqımızda

Qoc Ət ilk olaraq 1997-ci ildə Bakının Çapayev küçəsində, daha sonra sırayla Nizami, Elimlər, Azadliq, Nərimanov, Badamdar, Lökbatan və nəhayət 2020-ci ildə də Azərbaycanda ilk olaraq böyük bir qürurla Şuşada 7-ci şöbəsini açmışdır. Bütün şöbələrdə müştərilər arzu edərlərsə 100-dən çox çeşid məhsuldan ibarət bu delikatesləri, bir gün əvvəldən sifariş etməklə təzə olaraq bütün restoranlardan birinci əldən ala bilərlər.

Ardını oxu...

Baş ofisimiz

Bakı şəhəri, Binəqədi rayonu Cəfər Xəndan 36A

1675

info@qocet.az

Menyumuz:

Online sifaris: