Şöbə : İaşə Şöbəsi
Dərəcə/Səviyyə : Operativ Personal
Kimə tabedir : Restoranın Meneceri
Kimlə əvəz edilir : Digər Kassir
İşin məzmunu: Bu vəzifəni sahibi ona təyin olunmuş iş müddəti ərzində müştərilər üçün restoranın xidmət standartlarına müvafiq olaraq nəzakətli və peşəkar formada xidmət edilməsi üçün məsuliyət daşıyır.
Vəzifələri/ məsuliyyətləri;
- Bütün qonaqlara vaxtında, səmimi, nəzakətli və keyfiyyətli müştəri xidməti göstərməli.
- Bütün qonaqlara vaxtında xidmət göstərilməsinə məsuliyyət daşımalı.
- Qonaqları dərhal məlumatlandırmalı və onlara dərhal cavab verməli.
- Bütün qonaqları mehriban və professional tərzdə qarşılamalı, salamlamalı.
- Qonaqların hesablarına nəzarət etməli və dəqiqlik üçün ikiqat yoxlamalı.
- Kassaya daxil olan əmanəti qəbul olunmuş qayda və qanunlara əsasən qeyd etməli.
- Bütün qeydlərin lazımi qaydada saxlanmasına əmin olmalı.
- Ödənişləri qəbul etməyə və hər zaman lazımi qaydada nağd pul əməliyyatlarının aparılmasına məsuliyyət daşımalı.
- Qonaqla danışaraq sifarişdən məmnun qalıb-qalmadığını və ya başqa istəyinin olub-olmadığını yoxlamalı.
- Ortaya çıxan problemləri və ya şikayətləri dərhal nəzarətçisinə bildirməli.
İş profili:
Aldığı təhsil : Ali məktəb məzunu və ya ekvivalnet dərəcə, Mehmanxana / Restoran ixtisası üzrə təhsil alanlara üstünlük verilir
İş təcrübəsi : 5 ulduzlu nehmanxanada və ya restoranda barmen vəzifəsində minimum 2 il iş təcrübəsi
İş səriştəsi :
Texniki səriştələr:
- Kassa əməliyyatları barədə biliyə sahib olmaq
- Mehmanxana biznes əməliyyatları barədə biliyə sahib olmaq
Şəxsi xüsusiyyətləri :
- Çevik iş qrafiki ilə işləyə bilmə
- Müştəri xidmətlərini istiqamətləndirmə
- Mədəniyyətlərarası həssaslıq
- Qrupda işləyə bilmə/ Əməkdaşlıq
- Dinləmə və danışıq qabiliyyəti
- Yazı qabiliyyəti
- 4 saat müddətinə qədər yüksək dərəcədə çeviklik göstərərək işləmək qabiliyyəti
Digər bacarıqlar (xarıcı dil, kompüter və s.)
- Ana dilində sərbəst
- İngilis dilində sərbəst
- Üçünci dildə sərbəst danışan namizədlərə üstünlük verilir