Karyera

Ofisiant

Tələb olunan meyarlar:

- 20 - 45 yaş arası kişilər;
- Ən azı 2 il böyük restoranlarda təcrübə;
- düzgün danışıq qabiliyyəti və səliqəli xarici görünüş;
- xarici dillərdən birini bilmək üstünlükdür;

Vəzifələri və öhdəlikləri

 - Bu vəzifədə işləyən şəxs öz iş növbəsi vaxtı restoran ziyarətçilərinə yemək və içkilərin nəzakətlə, peşəkarcasına, mehmanxanada qəbul edilmiş xidmət standartlarına uyğun tərzdə təqdim edilməsi üçün məsuliyyət daşıyır.
- Bütün yemək və içki sifarişlərini səliqəli şəkildə qeyd edilməsi, nəzərdən keçirilməsi və qəbul edilməsi. 
- Restoran ziyarətçilərinin sifarişlərinin cəld, nəzakətlə və xidmət ardıcıllığı standartına görə yerinə yetirilməsi.
- Ziyarətçilərin gəlməsindən qabaq masaların restoran standartlarına görə yerləşdirilməsi.
- İşə aid vəzifələrin siyahısında göstərilmiş bütün əlavə tapşırıqların yerinə yetirilməsi və restoranın açılmasından və bağlanmasından əvvəl bütün əlavə işləri bitirmək.
- Menyuda göstərilən bütün yemək və içkilərin tərkib hissələri haqqında biliklərə sahib olmaq.
- İşə vaxtında gəlmək.
- Bütün yemək, içki və iş avadanlığının qırılmasını, sıradan çıxması hallarını minimuma endirmək məqsədi ilə diqqətlə işlətmək, 
- Restoranın işçilərinə aid qayda və nizamlamaları başa düşmək və onlara əməl etmək.

 

Haqqımızda

Qoc Ət ilk olaraq 1997-ci ildə Bakının Çapayev küçəsində, daha sonra sırayla Nizami, Elimlər, Azadliq, Nərimanov, Badamdar, Lökbatan və nəhayət 2020-ci ildə də Azərbaycanda ilk olaraq böyük bir qürurla Şuşada 7-ci şöbəsini açmışdır. Bütün şöbələrdə müştərilər arzu edərlərsə 100-dən çox çeşid məhsuldan ibarət bu delikatesləri, bir gün əvvəldən sifariş etməklə təzə olaraq bütün restoranlardan birinci əldən ala bilərlər.

Ardını oxu...

Baş ofisimiz

Bakı şəhəri, Binəqədi rayonu Cəfər Xəndan 36A

1675

info@qocet.az

Menyumuz:

Online sifaris: